Huidbehandelingen

La Roche-Posay huidverzorging

  • Geschreven door dr. M.D. Njoo - Dermatoloog
  • E-mail

La Roche-Posay huidverzorging

Met meer dan 30 jaar aan kennis en ontwikkeling op het gebied van dermatologie, is La Roche-Posay een toonaangevende merk voor de behandeling van de gevoelige huid. In samenwerking met dermatologen wereldwijd hebben de experts van Laboratoires La Roche-Posay verzorgingsproducten ontwikkeld die aansluiten op de behoeften en vereisten van de gebruikers.

La Roche-Posay wordt zowel voorgeschreven door dermatologen als aangeraden in informele kring. En daar ligt een groot deel van de kracht van de producten: door positieve gebruikerservaringen raken steeds meer mensen met huidproblemen bekend met het merk door andere gebruikers. Daardoor is La Roche-Posay vooral een persoonlijk merk, dat vaak wordt geadviseerd door vrienden en familie en een betrouwbare naam heeft als het gaat om de verzorging van een gevoelige huid.

Hieronder staan de productlijnen van La Roche Posay die momenteel het meest door dermatologen wereldwijd worden aanbevolen aan patiënten met een gevoelige huid en/of een huidaandoening

Lipikar

LRP-Lipikar

Lipikar – De experts van La Roche Posay begonnen 20 jaar geleden met de ontwikkeling van LIPIKAR. In samenwerking met dermatologen wereldwijd is toentertijd tot deze hypoallergene productlijn voor de droge huid met neiging eczeem, jeuk en atopie gekomen. De doeltreffendheid van deze ontwikkeling speciaal voor de droge huid is sindsdien gezien in talloze klinische studies. Lipikar is een bewezen betrouwbare referentie van verzachtende producten voor de droge huid.

Voor de huid met neiging tot atopie, wordt LIPIKAR BAUME AP+ aangeraden. Deze voedende balsem gaat irritatie en krabben tegen; is samengesteld zonder parfum, parabenen of phenoxyethanol en is geschikt voor de extreem droge huid. LIPIKAR SYNDET is zeer geschikt om de huid met neiging tot atopische dermatitis zacht te reinigen.

 

 

Effaclar

 

LRP-Efflacar

 

Effaclar – Een onzuivere, vette huid kan verschillende oorzaken hebben en symptomen uiten zich dan ook op verschillende manieren. Een glimmende huid, maar ook een onregelmatig huidreliëf, grove poriën en puistjes zijn veelvoorkomende klachten bij een huid die last heeft acne. Voor iedere behoefte hebben de Laboratoires La Roche-Posay de productlijn Effaclar ontwikkeld, Alle Effaclar producten bevatten thermaal bronwater van La Roche-Posay die het herstelproces van de huid activeren. Een vette huid komt in verschillende vormen voor en heeft daarom een toegepaste behandeling nodig. Effaclar heeft een breed assortiment voor de aandoeningen bij een vette, onzuivere huid.

 

Cicaplast

LRP-Cicaplast 2

 

Cicaplast – Bij huidirritaties zoals luieruitslag roodheid en droogte, snijwondjes, kloofjes, huiduitslag, oppervlakkige brandwonden, schaafwonden en andere huidbeschadigingen biedt Cicaplast uitkomst, voor het huidherstel van zowel volwassenen, kinderen als baby’s. Maar ook na ingrepen zoals dermatologische behandelingen, peelings of laserbehandelingen van de huid kan Cicaplast gebruikt worden. Het genezingsproces van de huid wordt met twee dagen versnelde opperhuid wordt door wederopbouw van de huid gerepareerd.

 

 

Anthelios

 

LRP-Anthelios

 

Anthelios – In de strijd tegen zonverbranding en huidkanker spelen ook de producten van LaRoche Posay een belangrijke rol. Anthelios XL staat reeds jarenlang in voor de bescherming van de huid die gevoelig of allergisch is voor de zon, met:

  • een zeer hoge bescherming met extra sterke UVA-filtering (strenger UVA-beschermingsniveau dan de Europese aanbeveling)
  • in ultra-minimalistische formules (zonder parfum, zonder parabenen, niet comedogeen, getest onder dermatologisch toezicht
  •  in texturen op maat, afgestemd op elk type huid en zonnestraling

 

Link

Website La Roche Posay

 

Feedback

Vindt u dit artikel nuttig?

  • Ja
  • Een beetje
  • Nee
Laat ons weten wat u vindt van dit arikel.
Vergeet uw bericht niet!
Staat uw vraag er niet tussen? Vraag het ons op Facebook!

U kunt vragen stellen aan de redactie via facebook Like onze facebook pagina en stel uw vraag.

Hoe veilig is laserontharing eigenlijk?

Mijn moedervlek verandert van vorm, kan dit kwaad ?