Huidbehandelingen

Wat is Dermascence?

Dermasence logo

Dermasence is een medische huidverzorgingslijn, ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen. Het biedt een goede ondersteuning bij de behandeling van huidproblemen zoals acne en eczeem. De producten bevatten een hoog percentage aan farmacologische werkzame stoffen die bewezen effectief zijn. Onderstaand vindt u een overzicht van de belangrijkste Dermasence producten

 Adtop Crème 

Parfumvrije verzorging voor de droge tot zeer droge, naar atopisch eczeem neigende huid. Bootst het huidvet na en versterkt zo de huidbarrière. Vormt een aangenaam ademende, niet vette beschermlaag. Maakt de huid gladder en vermindert ruwheid. Bisabolol vermindert trekkerigheid en kalmeert. 

Lees hier voor meer informatie over Adtop Creme 

Eye Cream 

De kalmerende en revitaliserende verzorging voor het gevoelige, dunne gebied rond de ogen stimuleert de elasticiteit van de huid en werkt effectief om de vorming van rimpeltjes tegen te gaan. 

Lees hier voor meer informatie over Eye Cream

Seborra Akutroller 

Lichte, transparante gel met boswelliaextract, gluconolacton en salicylzuur bestrijden roodheid en zwellingen en verminderen het gevoel van druk. Het huidbeeld wordt verfijnd. 

Lees hier voor meer informatie over Seborra Akutroller

Vitop forte 

Kalmeert onmiddellijk en voelbaar een geïrriteerde huid. De verzorgingscrème is ideaal voor geïrriteerde droge huid bij neurodermitis. Met zijn huidvriendelijke actief-complex bestaande uit wede, aloe vera en groene thee kan Vitop forte bij regelmatig gebruik ontstekingssymptomen effectief voorkomen. 

Lees hier voor meer informatie over Vitop forte

Feedback

Vindt u dit artikel nuttig?

  • Ja
  • Een beetje
  • Nee
Laat ons weten wat u vindt van dit arikel.
Vergeet uw bericht niet!
Staat uw vraag er niet tussen? Vraag het ons op Facebook!

U kunt vragen stellen aan de redactie via facebook Like onze facebook pagina en stel uw vraag.

Hoe veilig is laserontharing eigenlijk?

Mijn moedervlek verandert van vorm, kan dit kwaad ?