Huidbehandelingen

Waarom Juvéderm® filler ?

Het Juvéderm®-assortiment bevat producten voor verschillende tekenen van huidver- oudering: of het nu lijntjes, rimpels of diepe plooien zijn. Juvéderm® komt in de vorm van een unieke, zachte gel. Deze gels worden door uw arts onder de huid geïnjecteerd met een ultradunne naald. Tijdens deze behandeling worden lijntjes en rimpels in het gezicht opgevuld met als subtiel resultaat extra volume. Eenmaal in de huid geïnjecteerd, trekt het hyaluronzuur in de gel vocht aan en zorgt het voor een goed gehydrateerde huid.

Hoe ontstaan rimpels ?

Het vochtgehalte van de huid daalt naarmate we ouder worden:

De jonge huid wordt voortdurend van binnenuit gehydrateerd met hyaluronzuur, een natuurlijke vorm van suiker. Hyaluronzuur houdt vocht vast en maakt dat de huid er jeugdig blijft uitzien.

Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af en beginnen fijne rimpeltjes te ontstaan. Sommige van die rimpeltjes worden dieper door externe factoren zoals: blootstelling aan de zon, uw eetgewoonten en de jarenlange spierbewegingen in uw gezicht. Door verlies van lichaamsvet en uitzakken kunnen rimpeltjes in plooien of groeven veranderen. Juvéderm® richt zich op deze probleemgebieden en vult het van nature aanwezige hyaluronzuur weer aan.

Wat doet Juvéderm ® filler ?

Juvéderm®-fillers bevatten hyaluronzuur, waardoor de fillers diep in de huid aanvullen wat er over de jaren is kwijtgeraakt aan hyaluronzuur. Juvéderm® is speciaal ontwikkeld zodat de formule eenvoudiger te injecteren is, en het zorgt ervoor dat de huid na het inspuiten natuurlijk aandoet en aanvoelt. De meest recente innovatie is Juvéderm® VOLIFT® with Lidocaine. De VYCROSS™ technologie in dit product zorgt voor een natuurlijke look, waardoor het product zeer geschikt is om de lachrimpels van de neus naar de mond te verzachten. Daarnaast bevat de filler lidocaïne, wat verdovend werkt, om voor een zo comfortabel mogelijke rimpelbehandeling te zorgen.
Behalve dat Juvéderm®-fillers het effect van hyaluronzuur nabootsen om de huid soepel en gehydrateerd te houden, blijven de resultaten ook vaak tot wel achttien maanden zichtbaar.

Wat kunt u van Juvederm filler behandeling verwachten ?

Uw arts zal uitvoerig met u in gesprek gaan om te weten te komen wat uw wensen en behoeften zijn. Hij of zij zal de mogelijkheden uitleggen zodat duidelijk wordt wat u kunt verwachten van de Juvéderm®-behandeling.

 

 

  • Maak een afspraak voor de behandeling met Juvederm fillers door op de logo te klikken

    Behandelkliniek
Feedback

Vindt u dit artikel nuttig?

  • Ja
  • Een beetje
  • Nee
Laat ons weten wat u vindt van dit arikel.
Vergeet uw bericht niet!
Staat uw vraag er niet tussen? Vraag het ons op Facebook!

U kunt vragen stellen aan de redactie via facebook Like onze facebook pagina en stel uw vraag.

Hoe veilig is laserontharing eigenlijk?

Mijn moedervlek verandert van vorm, kan dit kwaad ?